Vent, en Immanuel Kant-basert holdningskampanje som faktisk er morsom?

Nylig kom vi over en video på *gulp* Reddit, som pirret interessen vår. For å gjøre ting verre er det en holdningskampanje. Vi trykket på linken med alt annet enn et åpent sinn, klare til å harselere over nok en holdningskampanje som prøver å snakke ungdommens språk. Ikke forsøple, yo! Nei, takk. Men videoen vant oss raskt over. Sangen er mildt catchy, dialogen er snappy og budskapet, at man bør oppføre seg på kollektivtransport? Det stiller vi oss bak. LES OGSÅ: Fem dyr som kommer til å gjøre mer for miljøet enn D2s 30 ledestjerner FOR ET OG annet plukket vi opp da […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X