Er dette fremtiden for filmanmeldelser?

Kulturanmeldelser har i det siste blitt nedprioritert av avisredaksjoner, til manges irritasjon og fortvilelse. Da DN meldte at de ville legge ned det meste av anmelderiet i avisen (noe de senere endret mening om), reagerte blant annet Ida Habbestad, styreleder i Norsk kritikerlag, som påpekte at kulturjournalistikk og spesielt anmeldelser ofte nedprioriteres når budsjett skal strammes inn. Nylig varslet også Norsk filminstitutt at støtten til filmmagasinet Montages kan reduseres, noe som i verste fall vil bety kroken på døra for landets største filmtidskrift. Les også: Hele film-Norge i sjokk over at Montages trues med nedleggelse: – Det er en skandale […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X