Er dette fremtiden for filmanmeldelser?

Kulturanmeldelser har i det siste blitt nedprioritert av avisredaksjoner, til manges irritasjon og fortvilelse. Da DN meldte at de ville legge ned det meste av anmelderiet i avisen (noe de senere endret mening om), reagerte blant annet Ida Habbestad, styreleder i Norsk kritikerlag, som påpekte at kulturjournalistikk og spesielt anmeldelser ofte nedprioriteres når budsjett skal strammes inn. Nylig varslet også Norsk filminstitutt at støtten til filmmagasinet Montages kan reduseres, noe som i verste fall vil bety kroken på døra for landets største filmtidskrift. Les også: Hele film-Norge i sjokk over at Montages trues med nedleggelse: – Det er en skandale […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.