Fem dyr som kommer til å gjøre mer for miljøet enn D2s 30 ledestjerner

Forrige uke lanserte D2 med brask og bram sin liste over 30 personer under 30 år som D2 tror kommer til å gjøre verden til et bedre sted, en samling individer som på ulike måter forsøker å holde det noenlunde levelig her på moder jord. Men la oss være ærlige, det viktigste vi kan gjøre for å gjøre verden til et bedre sted er å hjelpe klimaet. Det gjør også noen av D2s lederstjerner, enten ved å pante flasker på en litt avansert måte eller ved å blogge bærekraftig. To, kanskje tre, av ideene disse individene har kokt sammen er rett og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X