Det beste fra Den norske James Bond-klubben

Vi har ventet tålmodig, og endelig har det skjedd: Den norske James Bond-klubben er en del av det offentlige ordskiftet.

På mandag meldte The Guardian at Lashana Lynch skal spille agent 007 i den neste James Bond-filmen. Karakteren hennes, Nomi, tar over 007-kodenummeret, etter  at James Bond selv har trukket seg tilbake til Jamaica. Hun skal altså ikke skildre den alkoholiserte, middelaldrende mannen som er James Bond. Det hadde jo vært litt rart med tanke på biologien, puppene, tissen, og alt det der!

Det hindrer selvsagt ikke den hardeste kjernen av James Bond-fans i å reagere sterkt. Redaktør for jamesbond.no John Berge boltret seg nylig i Aftenposten:

– Det er altfor politisk korrekt i en krenkelsesverden deluxe der du knapt kan si noe som helst. Det er helt på trynet, jeg misliker dette sterkt.

Derfor er det godt å ha et safe space der man kan si hva man vil. På den lukkede Facebook-gruppen for norske James Bond-fans lot ikke reaksjonene på nyheten om en kvinnelig 007-agent vente på seg.

I denne saken finner du også en video av en av gruppens administratorer som sier han håper at karakteren blir drept. Det er i det minste godt å se at det ennå finnes folk som føler sterkt, og mye :)

Vi i NATT&DAG har troen på det direkte demokratiet, og synes grasrotas stemmer er viktigere enn en talspersons. Her er James Bond-klubbens beste reaksjoner, etterfulgt av de beste innleggene fra gruppa.

Les også: Tim and Erics nye strømmekanal er på lufta


En som har tatt logikk på Blindern her?


Synd det ikke er lov å drikke Martini med tissen etter metoo, men sånn har det blitt!

James Bond-fansen er også veldig glad i å se tallet 007 tilfeldig i dagligdagse situasjoner.

Double oh shit!

Rist den jævla prostata-medisinen min!

Les også: BadlandsChugs er Youtubes hyggeligste brus-styrter

Veldig små gleder er også gleder :)

Artig!

Her er noen andre poster vi føler representerer den norske Bond-fansen.

Misunnelig!

Eh.

Ikke feil, ikke feil! ;)

Tenk at det helt på ekte finnes mennesker som kjøper Johnny English på 4K Ultra HD!

Tja … ?

¯\_(ツ)_/¯

Kilde: Wikipedia, bok og Google.

Til slutt, litt kunst: 

Les også: Roskilde 2009 vs. 2019 – En reise i tid og rom på Nord-Europas største festival

X