Det beste fra Den norske James Bond-klubben

Vi har ventet tålmodig, og endelig har det skjedd: Den norske James Bond-klubben er en del av det offentlige ordskiftet. På mandag meldte The Guardian at Lashana Lynch skal spille agent 007 i den neste James Bond-filmen. Karakteren hennes, Nomi, tar over 007-kodenummeret, etter  at James Bond selv har trukket seg tilbake til Jamaica. Hun skal altså ikke skildre den alkoholiserte, middelaldrende mannen som er James Bond. Det hadde jo vært litt rart med tanke på biologien, puppene, tissen, og alt det der! Det hindrer selvsagt ikke den hardeste kjernen av James Bond-fans i å reagere sterkt. Redaktør for jamesbond.no […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.