Carmen Villain er fullstendig taus i sin nye utgivelse: ­– Det er stemme nok i det som det er

Skal vi prøve å gjøre et helt intervju uten å snakke om at du har vært modell? – Ja, det er vel ikke så vanskelig? Jeg er jo ikke det nå lenger. Lettere sagt enn gjort. Å lene seg mot et gravmonument i solfylte Vår Frelsers gravlund er neppe det rareste Carmen Hillestad har gjort på et bilde. For mange år siden ble hun sendt til Botswana for å posere med to surikater plassert på henholdsvis hode og skulder. De siste seks-syv årene har det likevel vært musikken det har dreid seg om for Hillestad, som nå er aktuell med […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X