BadlandsChugs er Youtubes hyggeligste brus-styrter

På sin Youtube-konto BadlandsChugs (809 000 abbonenter) beskriver Eric «Badlands» Booker seg selv som en Professional Eater/Rapper. Kanalen har over 75 millioner visninger, men det er klippene av Booker som styrter brus som er blant de mest sette. Vil dette si at han lever av å spise og rappe, og at brusstyrting bare er en lidenskap? Det er jo tross alt som BadlandsCHUGS han presenterer seg? Det er i alle fall liten tvil om at chugging, eller styrting av brus, er en kilde til enorme mengder glede for Badlands. Les også: Vent, en Immanuel Kant-basert holdningskampanje som faktisk er morsom? Som med […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X