BadlandsChugs er Youtubes hyggeligste brus-styrter

Du er et trist menneske om du ikke blir glad av å se evig positive Eric «BadlandsChugs» Booker chugge brus.

b
a

På sin Youtube-konto BadlandsChugs (809 000 abbonenter) beskriver Eric «Badlands» Booker seg selv som en Professional Eater/Rapper. Kanalen har over 75 millioner visninger, men det er klippene av Booker som styrter brus som er blant de mest sette.

Vil dette si at han lever av å spise og rappe, og at brusstyrting bare er en lidenskap? Det er jo tross alt som BadlandsCHUGS han presenterer seg? Det er i alle fall liten tvil om at chugging, eller styrting av brus, er en kilde til enorme mengder glede for Badlands.

Les også: Vent, en Immanuel Kant-basert holdningskampanje som faktisk er morsom?

Som med de fleste virale fenomener er det vanskelig å forklare med ord nøyaktig hva det er som gjør at BadlandsChugs er så fascinerende å se på. Det er i utgangspunktet ikke noe spesielt nytt eller unikt med å styrte brus og spise dritmye mat.

Kanskje er det de mange små tingene som gjør at han skiller seg ut? Som når han tørker svette fra panna rett før han skal styrte 11 bokser med sprite cranberry fra to øl-glass-boots, eller hvordan hele ansiktet hans vrenger seg i smerte når brainfreezen treffer etter å ha styrtet over 1 liter jordbærsprite i bilen? Eller er det den totale gleden i ansiktet hans når han finner ut at de har kyllingføtter på en asiatisk resturant og han bestemmer seg for å bestille 100 stykker?

I tillegg til de små x-faktorene virker Badlandschugs å være en skikkelig hyggelig fyr. Han er positiv og entusiastisk og tipser de ansatte som leverer mat og drikke til bilen hans på parkeringsplasser 20 dollar. Han legger beroligende og funky bakgrunnsmusikk over videoene sine.

Bortsett fra sin egen mage (og de levende blekksprutene han spiser i en av spisevideoene sine) behandler han alle bra.

Så kan man selvsagt spørre seg hva det sier om samfunnet at opptak av en mann som styrter jordbærsprite i bilen har over 5.5 millioner views, eller hvor bra det er at BadlandsChugs ødelegger kroppen sin for underholdningens skyld. At det ikke er bra for planeten at han sløser så mye kjøtt og brus er jo også åpenbart. Og bør noen i det hele tatt tjene penger på dette, uansett hvor lykkelige og hyggelige de fremstår?

Les også: Borgerkrig i internett-venstre

Nei, kanskje er det ikke så bra, dette, men BadlandsChugs er i alle fall positiv og glad, og er ikke det tross alt det viktigste?

Nei, det er jo egentlig ikke det! :) Men se på det her da!

Les også: Det beste fra Libertinius, Norges eneste politiske maskot