Warp Records feirer 30 år på Baklengs med Smalltown Supersound

I den korte, kaotiske og elektroniske delen av musikkhistorien har plateselskapet Warp alltid stått i sentrum. Siden stiftelsen i 1989 har de gitt ut IDM- og elektronikalegender som Aphex Twin, Squarepusher, Autechre, Boards of Canada, SOPHIE, Oneohtrix Point Never, Bibio og Brian Eno, og nyskapende rnb- og hiphop-artister som Yves Tumor, Kelela, Flying Lotus og Danny Brown. Nå har de 30-årsjubileum. Labelet skal for anledningen gjøre en takeover av nettradioen NTS Radio under navnet «WXAXRXP», hvor planen er å spille liveopptak, uhørte mikser og annet snadder fra deres største artister. En online musikkfestival, der altså, som er på lufta 21-23. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.