Warp Records feirer 30 år på Baklengs med Smalltown Supersound

I den korte, kaotiske og elektroniske delen av musikkhistorien har plateselskapet Warp alltid stått i sentrum. Siden stiftelsen i 1989 har de gitt ut IDM- og elektronikalegender som Aphex Twin, Squarepusher, Autechre, Boards of Canada, SOPHIE, Oneohtrix Point Never, Bibio og Brian Eno, og nyskapende rnb- og hiphop-artister som Yves Tumor, Kelela, Flying Lotus og Danny Brown. Nå har de 30-årsjubileum. Labelet skal for anledningen gjøre en takeover av nettradioen NTS Radio under navnet «WXAXRXP», hvor planen er å spille liveopptak, uhørte mikser og annet snadder fra deres største artister. En online musikkfestival, der altså, som er på lufta 21-23. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X