VIDEOPREMIERE: Ora the Molecule instagrammer den spanske landsbygda

Ora the Molecule er Nora Ways hjertebarn, en gjeng hun har endt opp med etter noen år på reisefot, bestående av Sju Smatanova på trommer og Jan Yan på keys. Nora er oppvokst i Oslo, men reiste for noen år siden til Los Angeles for å møte sin biologiske far, en familiegjenforening som varte i fem år. Det høres kanskje ut som et mareritt, men har du vært i LA eller?? Dritkul by. Bandet pendler for øyeblikket mellom Andalucía i Spania og Oslo. Førstnevnte sted har såpass storslått natur at det har gitt inspirasjon til deres siste singel og video, «A […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X