Videopremiere: J-Zino lager fortsatt den hardeste grimen i Norge

J-Zino er en stayer på den norske hiphopscenen. I 2009 fikk han en gatehit med boom bap-låta «Kald Luft Kald By». I 2015 relanserte han seg selv som grime-rapper med låten «45 bars of Grime», som ble fulgt av «Man Don't Play» og oppvarmings-gig for Kojo Funds i Dublin. Siden har han holdt seg til den britiske stilen, som en av veldig få i Norge. Hans siste singel «Drip Drip» er basstung grime, med illevarslende fløytelyder og hard rapping om ... drip. Kule klær. Og så er han storebroren til Wavy Marley og $k!p! i Snow Boyz. I 2010 sto han […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X