Tidens ånd: kjønnsskifte, inflasjon i Y2K-estetikk og sexsymbol-tørke

Kjøre flere på samme el-sparkesykkel Nå som det ikke lenger er like spennende å kjøre el-sparkesykkel alene, har folk begynt å kjøre to stykker på én og samme scooter.  (hvisker) Vi har til og med sett to mennesker dra en tredje person på skateboard etter seg. Gode gud…(roper). Når kommer programmet hvor en programleder kjører en kjent person på el-sparkesykkel mens de prater om den tunge tiden?! Kjøre el-sparkesykkel på Operataket Og forresten: Man kan ikke bare introdusere et nytt rovdyr i en balansert næringskjede og håpe at alt går bra. El-sparkesykkel-brukerne har tatt over Oslo-jungelen og gjort Operataket om […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X