Tidens ånd: kjønnsskifte, inflasjon i Y2K-estetikk og sexsymbol-tørke

Kjøre flere på samme el-sparkesykkel Nå som det ikke lenger er like spennende å kjøre el-sparkesykkel alene, har folk begynt å kjøre to stykker på én og samme scooter.  (hvisker) Vi har til og med sett to mennesker dra en tredje person på skateboard etter seg. Gode gud…(roper). Når kommer programmet hvor en programleder kjører en kjent person på el-sparkesykkel mens de prater om den tunge tiden?! Kjøre el-sparkesykkel på Operataket Og forresten: Man kan ikke bare introdusere et nytt rovdyr i en balansert næringskjede og håpe at alt går bra. El-sparkesykkel-brukerne har tatt over Oslo-jungelen og gjort Operataket om […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.