I behandling for spiseforstyrrelser: – Vi er en gruppe mennesker som i vekslende grad driver og dør

Jeg har lest ferdig boka, blitt vekket to ganger i løpet av en halvtime, satt meg til bords foran en bestemt og oppmålt mengde ubestemmelig middagsmat på en tallerken kledd i aluminiumsfolie med navnet mitt på (skrevet feil!) for å spise på bestemt og oppmålt mengde tid (30 min) med en spisende anorektiker ved siden av meg og en ikke-spisende sykepleier overfor meg som synes at «Frogner, Majorstua og Bislett er de hyggeligste nabolagene i sentrum.» NOTATET ER SKREVET den 16. januar 2019, dagen jeg ble lagt inn på Regional Avdeling for Spiseforstyrrelser ved Ullevål sykehus. Det skinner kanskje gjennom […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.