I behandling for spiseforstyrrelser: – Vi er en gruppe mennesker som i vekslende grad driver og dør

Jeg har lest ferdig boka, blitt vekket to ganger i løpet av en halvtime, satt meg til bords foran en bestemt og oppmålt mengde ubestemmelig middagsmat på en tallerken kledd i aluminiumsfolie med navnet mitt på (skrevet feil!) for å spise på bestemt og oppmålt mengde tid (30 min) med en spisende anorektiker ved siden av meg og en ikke-spisende sykepleier overfor meg som synes at «Frogner, Majorstua og Bislett er de hyggeligste nabolagene i sentrum.» NOTATET ER SKREVET den 16. januar 2019, dagen jeg ble lagt inn på Regional Avdeling for Spiseforstyrrelser ved Ullevål sykehus. Det skinner kanskje gjennom […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X