Foto: Kristine Wathne

Hanna Stoltenberg: – Noe av det jeg prøver å utforske er egoisme, også min egen

Hanna Stoltenbergs Nada er noe helt sjeldent – nemlig en strålende debutroman. Den har et blikk for mellommenneskelige relasjoner man sjeldent ser hos debutanter, ja sjeldent ser i norsk samtidslitteratur generelt.  Nada handler om en mor og en datter. Gjennom en 53 år gammel kvinnes selvbevisste og distanserte blikk på tilværelsen møter vi to veldig forskjellige kvinner: Karin er enslig, jobber i en gullsmedforretning, treffer tilfeldige menn på nettet og har ingen forpliktelser i hverdagen, akkurat slik hun selv vil. Tidlig i tjueårene fikk hun datteren Helene, som nå har stiftet familie, med mann og to barn – nøyaktig det […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X