SAS ofrer seg for miljøet!

Flyselskapet tar en kule for fremtiden vår og fjerner taxfree-salget om bord for å redusere utslipp. Vi har flere forslag til miljøvennlige tiltak.

b
a

SAS har kastet seg på miljøkampen og har bestemt seg for å ofre seg for planeten og slutte med tax free-salg om bord. Dette vil ifølge pressemeldingen fra flyselskapet spare drivstoff og redusere skadelige utslipp. Det betyr at det er slutt på flyskam og at vi endelig kan fly masse med god samvittighet igjen! Selvfølgelig med SAS, som vi nå har blitt brand loyal til.

Tusen takk, SAS!

Hadde det bare vært andre og mer effektive måter SAS kunne bidratt til å redusere skadelige utslipp! Å, hadde vi bare kommet på noe mer de kunne gjort! Ja, jo … Vi kan jo tenke oss frem til flere bittesmå symbolske tiltak verdens flyselskaper kan iverksette for miljøet.

Les også: Vi stod opp kjempetidlig og dro på konferanse om rusreformen

– Ta vekk setebeltene, redningsvestene og oksygenmaskene. Disse hjelpemidlene gjør flyet tyngre, bruker mer drivstoff og øker skadelige utslipp under flyreisen. Det er jo uansett ikke noe poeng å overleve når verden går under av global oppvarming uansett. Bort med det!

– Riv ut setene og kast dem i do! Seter er tungt og øker bruken av drivstoff. I stedet foreslår vi at alle blir kastet rundt i et inferno av panikk og kaos under flyreisen, for å spare miljøet.

– Fly naken. Klær veier masse, det vet vi som ikke tør å veie oss nakne. Derfor bør det innføres krav om at alle som flyr brenner klærne sine i bensintønner før de går om bord i flyet og får utlevert nye og dyre klær når de lander. Passasjerer må også ha sex med hverandre mens flyet flyr!

– Flytte den første S-en i SAS bakerst i ordet så firmaet SAS heter ASS. Dette vil fjerne fokuset vekk fra hvor sykt skadelig det er for planeten at vi flyr.

– Fly i store sirkler over flyplassen istedenfor å lande med en gang. Da bruker man mer drivstoff og setter dermed fokus på miljøendringer.

– Redusere prisene på populære reisemål så alle får flydd og dermed kan sette seg inn i hva det innebærer å fly, og dermed få mer kunnskap om hvor skadelig det er for miljøet å fly.

– Denne var vi litt usikre på om vi skulle ta med, men siden ekstra vekt betyr ekstra utslipp av drivstoff er det jo nærliggende å skulle nekte tjukkaser å fly. De liker jo ikke å dra på ferie på varme steder uansett, de sitter jo bare på rommet med t-skjorta på og er sure!

Jaja, det var det eneste vi kan tenke oss at SAS kan gjøre for miljøet! Takk igjen, SAS!

Les også: Hvorfor er pizzarestauranten Teatro så opptatt av 69?