Vinn billetter til Gods of Rap!

23. mai kommer noen av raphistoriens største stjerner til Oslo Spektrum. Ingen av artistene på plakatene trenger noen videre introduksjon, for Wu-Tang Clan, De La Soul, Public Enemy og DJ Premier er alle LEGENDEEEEER! Nå kan du også bli en legende. Med 2x gratisplasser er du sikret legendestatus i vennegjengen (hvis vennegjengen din består av deg og én annen person).  NATT&DAG har fire billetter. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å skrive hvem du har mest lyst å se i kommentarfeltet på NATT&DAGs Facebook-post. Vinnere trekkes i onsdag 22. mai.     

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X