Foto: Torgeir Holljen Thon

Vi dro på litteraturens Norway cup: Litteraturfestivalen på Lillehammer

På toget på vei fra Oslo, opp langs Mjøsa er vognen fylt av forventningsfulle 14-15-åringer. Det er tydeligvis noe annet som foregår på Lillehammer, samtidig som, *trekker pusten*, Norsk litteraturfestival Sigrid Undset-dagene Lillehammer. Det er som å være på vei til leirskole, eller fotballcup. Følelsen forsvinner ikke ved ankomst på Lillehammer, snarere tvert imot. Gymsalen er byttet ut med hotell, de gresskledde fotballbanene med byens kulturhus, kunstmuseer, kunstgallerier og bokkaféer. Byen koker. Det er som om den mellomstore norske byen, majestetisk plassert ved toppen av Mjøsa, bare så vidt er stor nok til å klare å ta imot hele den […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X