Arv eller miljø? Vi slipper ikke unna uansett

I ubehagelig stor grad defineres vi av det vi ikke har noe som helst kontroll over. Vi kan ikke velge genene våre, hvor vi vokser opp eller hvordan vi oppdras. Vi kan ikke selv bestemme kjønn, kjønnsidentitet eller klasse. Er det mulig å bryte ut av det? Kort sagt: kan vi bli frie, sånn egentlig? En dokumentar om tre trillinger som først møtes i voksen alder gir ikke veldig god grunn til optimisme.  THREE IDENTICAL STRANGERS åpner med at Robert Sharfan ser rett i kamera. Da han begynte på community college som nittenåring i 1980, skjedde det noe veldig rart. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X