Smil & Gift møter Sigrid Bonde Tusvik

[6]Vi vil ta bilde av deg med en av de elektriske sparkesyklene. ­– Å fy faen, så jævlig. Hvorfor vil dere meg så vondt? Med dere på? [6]Ja. – Jeg er veldig imot de sparkesyklene. [1]Hvorfor? – Jeg bare syns at du må tenke jævlig grundig over hvem du er før du gjør det der. [6]Hvem tenker du at de er? – Hvorfor kan du ikke ha vanlig bysykkel? Dette passet du ikke til, tenker jeg. Det er som sånne Wall Street-menn som skater: nå må du ta et valg. Dette er det mange som må jobbe med. Da må […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X