NATT&DAG spør: Folk som skal se på wrestling

Tidligere i mai fikk vi på nissebjerget endelig muligheten til å se ekte wrestling av internasjonal kvalitet. WWE Live tok med seg en gjeng veldig sterke amerikanere til Oslo Spektrum, og vi møtte opp for å se dem slåss. Tror wrestling-fans på et liv etter døden? Kan wrestling fylle livets mange tomrom? Her er svarene deres. https://www.youtube.com/watch?v=mU3RdukUxKY Les også: Portrett av avantgarde-kapitalisten Klaus Riskær

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X