DEBATT: – Bunad er klassefiendtlig

Bunaden har blitt løftet opp som politisk symbol. Flere hundre er dratt den på seg og stilt seg opp foran Stortinget og andre steder for å protestere mot nedleggelse av fødestuer. Bunadsgeriljaen blir de kalt, og jeg får en litt uggen følelse av dem. Det er ikke saken de kjemper for som gir meg en uggen følelse. Jeg er enig i at det er dårlig politikk å legge ned fødestuer i distriktene. Det er viktig med gode og tilgjengelige velferdstilbud i hele landet. – Som politisk symbol bør bunad brukes med absolutt varsomhet Det som gir meg den ugne følelsen, er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X