DEBATT: Rusreformen blir en sliteseier

NATT&DAG skrev nylig en betimelig sak om regjeringens kommende rusreform, hvor de går gjennom en del av historikken og snakker med ulike stemmer som er bekymret over utviklingen. Flere medier burde tatt seg bryet med å skrive slike saker om norsk ruspolitikk, for å utfylle de månedlige advarslene fra ulike politietater om at folk fortsatt(!) røyker cannabis. Flere aspekter av politikken som føres bør diskuteres mer enn den gjøres i dag. Jeg har ved flere anledninger sagt at reformen vil koste mer penger enn enkelte kanskje tror. Således er jeg i denne saken på linje med SVs Sheida Sangtarash. Simen Grip […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X