17. mai, frokost, ruth emilie martinsen, 2019
Foto: Ruth Emilie Rustad Martinsen

Her er menneskene du møter på 17. mai-frokosten

Gratulerer med dagen, Norge! Det er straks 17. mai, og det betyr tradisjonsrik feiring. Faktisk så tradisjonsrik at man allerede vet hva man kan forvente av personene man møter. Og de aller mest typete typene du møter på nasjonaldagen er de du møter aller først. Den jævla sosialisten Går i dress eller sømmelig kjole. Som regel uflidd hvis vedkommende er mann, eller rar hårknute hvis kvinne. Jo lengre ut på fløyen jo større sjanse er det for henholdsvis jeans og polkadottfarger. Sier ofte ting som «Jeg er jo glad i Norge, tross alt!», og er innerst inne den som er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X