17. mai, frokost, ruth emilie martinsen, 2019
Foto: Ruth Emilie Rustad Martinsen

Her er menneskene du møter på 17. mai-frokosten

Gratulerer med dagen, Norge! Det er straks 17. mai, og det betyr tradisjonsrik feiring. Faktisk så tradisjonsrik at man allerede vet hva man kan forvente av personene man møter. Og de aller mest typete typene du møter på nasjonaldagen er de du møter aller først. Den jævla sosialisten Går i dress eller sømmelig kjole. Som regel uflidd hvis vedkommende er mann, eller rar hårknute hvis kvinne. Jo lengre ut på fløyen jo større sjanse er det for henholdsvis jeans og polkadottfarger. Sier ofte ting som «Jeg er jo glad i Norge, tross alt!», og er innerst inne den som er […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.