– En morgen våknet jeg med «morrabrød» og «speilegg» på magen

Det sies ofte at grunnen til at så mange millennials er single er fordi dagens datingmarked gir folk for mange muligheter. Hvordan kan man vite om noen er den rette når en ny date bare er noen korte sveip og et par dårlige vitser på Tinder unna? Dating kan være hardt for den eldre generasjonen også. Vi har tidligere skrevet om 76 år gamle Vigrid-leder Tore Tvedt, som la ut en personlig kontaktannonse på hjemmesiden til den nynazistiske organisasjonen han leder. Les også: Stopp pressen, Tore Tvedt søker kjæreste på Vigrid.net! Da vi delte saken takket Tvedt oss for at […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X