Insta-kontoen @ratingoslotoilets anmelder Oslos toaletter

Det viktigste rommet i et hus er det rommet som huser toalettet. Toalettet er rommet der tabuer ikke gjelder, verken kroppslige eller sosiale. Derfor er det sunt å tilbringe en stund på toaletter. Etter et besøk på et offentlig eller semi-offentlig toalett har man alltid en dypere forståelse for hva det vil si å være et menneske. Men ikke alle toaletter er like gode. Derfor er Instagramkontoen @ratingoslotoilets mer enn velkommen i feeden vår. Kontoen rangerer serveringssteder i Oslo basert på toalett-fasilitetene, eller som de anonyme anmelderne selv skriver i bioen på Instagram: «i lys av lyssky aktiviteter». Hvorfor begynte […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.