Tidligere NATT&DAG-ansatt tiltalt for voldtekt av åtte kvinner

Siden 2015 har politiet etterforsket flere voldtektsanklager mot en kulturprofil i 40-årene. Nå er mannen tiltalt for voldtekt av åtte kvinner. Det var Nettavisen som først meldte om tiltalen mot mannen.  - Tiltalebeslutningen er sendt tingretten for berammelse i dag. Vi kommenterer ikke saken før den er bekreftet forkynt for tiltalte, opplyser statsadvokat Trude Antonsen til Nettavisen. Den tiltalte har hatt jobber og verv i kultur- og utelivet. For flere år siden, og i en lengre periode, var han også ansatt i NATT&DAG. NATT&DAG omtalte saken da det ble tatt ut siktelse mot mannen høsten 2017. Den gang var vi […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X