Tidligere NATT&DAG-ansatt tiltalt for voldtekt av åtte kvinner

Siden 2015 har politiet etterforsket flere voldtektsanklager mot en kulturprofil i 40-årene. Nå er mannen tiltalt for voldtekt av åtte kvinner. Det var Nettavisen som først meldte om tiltalen mot mannen.  – Tiltalebeslutningen er sendt tingretten for berammelse i dag. Vi kommenterer ikke saken før den er bekreftet forkynt for tiltalte, opplyser statsadvokat Trude Antonsen til Nettavisen. Den tiltalte har hatt jobber og verv i kultur- og utelivet. For flere år siden, og i en lengre periode, var han også ansatt i NATT&DAG. NATT&DAG omtalte saken da det ble tatt ut siktelse mot mannen høsten 2017. Den gang var vi […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.