Swedish Match lanserer snus med prosecco-smak

Det er ikke ofte vi siterer vår svenske ekvivalent Nöjesguiden, og det er vel strengt tatt også sjeldent vi burde. Men det finnes én ting de kan utfordre oss på, og det er  særsvenske fenomener som boybandet Hov1 og snus. I går kunne de melde om at det svenske tobakk-selskapet Swedish Match lanserer snusen XR Göteborgs Rapé Sparkling Slim White.  Og det er mildt sagt XR (Crossed Reality), for her er det ikke bare barrierer som krysses: det er også to verdener som forenes. Det er snus med smak av prosecco. Det er Bubbelsnuset.  Snusen lanseres i forbindelse med Göteborgs Rapés 100 […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X