Ny konsertserie feirer afrikansk kunst – vinn billetter!

Siden 2013 har Oslo Afro Arts Festival blitt arrangert på Grønland i Oslo en gang i løpet av august. Festivalen løfter frem kunst og kultur med røtter fra det afrikanske kontinent, og innebærer alt fra konserter og spoken word-fremføringer til workshops og debatter. Festivalen har vokst jevnt og trutt og i år har de bestemt seg for å utvide. Frem mot selve festivalen arrangerer OAAF fem konserter, en workshop og en middag. Namnam!  Første konsert er allerede lørdag. På scenen på Cafeteatret på Grønland står stjerneskuddet LAUREN, som brakdebuterte med R&B-singelen «Slave» i januar. I tillegg står 18-åringen fra Oslo bak […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.