Ny konsertserie feirer afrikansk kunst – vinn billetter!

Siden 2013 har Oslo Afro Arts Festival blitt arrangert på Grønland i Oslo en gang i løpet av august. Festivalen løfter frem kunst og kultur med røtter fra det afrikanske kontinent, og innebærer alt fra konserter og spoken word-fremføringer til workshops og debatter. Festivalen har vokst jevnt og trutt og i år har de bestemt seg for å utvide. Frem mot selve festivalen arrangerer OAAF fem konserter, en workshop og en middag. Namnam!  Første konsert er allerede lørdag. På scenen på Cafeteatret på Grønland står stjerneskuddet LAUREN, som brakdebuterte med R&B-singelen «Slave» i januar. I tillegg står 18-åringen fra Oslo bak […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X