Musikkindustriens klimagassutslipp er høyere enn noensinne

Når det er fredag i 2019 skjer det to ting som folk ville syntes var veldig rart for bare 20 år siden: strømmetjenestene oversvømmes med ny musikk og hundretusener ungdommer streiker for klimaet. Disse to fenomenene har mer med hverandre å gjøre enn man kanskje skulle tro. Med 13 millioner solgte plater, var 1998 toppåret for CD-er i Norge. I dag er CD-en kanskje ikke død, i alle fall ikke helt ennå, men begravelsen er godt i gang likevel. LES OGSÅ: GUIDE: Rus deg miljøvennlig Dessverre er ikke de fysiske formatenes død bare bra for klimaet, noe forskere ved University of […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X