LAUREN: – Man har nesten ikke lov til å si eller gjøre noen ting uten å få noen på ryggen

Lørdag arrangerer Oslo Afro Arts Festival første utgave av den nye konsertserien SELEMO! På scenen står LAUREN. Den 18-år gamle Oslojenta med røtter fra Cuba har ikke så altfor mange låter under beltet ennå, men det er ikke noe tvil om at hun er meningssterk. Den første singelen hennes «Slave» ble sluppet i januar. I den medfølgende pressemeldingen uttalte hun: – Alle gjør det samme. Vi har blitt en gjeng som ikke tenker selv. Vi lever etter hva vi ser andre gjør, etter trender og reflekterer ikke noe mer over det. Typisk mennesker! Men hva er egentlig problemet med dagens samfunn, er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X