LAUREN: – Man har nesten ikke lov til å si eller gjøre noen ting uten å få noen på ryggen

Lørdag arrangerer Oslo Afro Arts Festival første utgave av den nye konsertserien SELEMO! På scenen står LAUREN. Den 18-år gamle Oslojenta med røtter fra Cuba har ikke så altfor mange låter under beltet ennå, men det er ikke noe tvil om at hun er meningssterk. Den første singelen hennes «Slave» ble sluppet i januar. I den medfølgende pressemeldingen uttalte hun: – Alle gjør det samme. Vi har blitt en gjeng som ikke tenker selv. Vi lever etter hva vi ser andre gjør, etter trender og reflekterer ikke noe mer over det. Typisk mennesker! Men hva er egentlig problemet med dagens samfunn, er […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.