Under laget av sentimental nostalgi er «Mid90s» en god film

Skepsisen oppstår allerede i møtet med tittelen av filmen. Den forteller oss at det historiske dramaet med kirurgisk presisjon skal rette seg mot en spesifikk målgruppe, som med herjende hormoner opplevde gitte tiår aller sterkest. Den gjør ikke det minste forsøk på å legge skjul på det. Mid90s åpner derfor akkurat som forventet. 13-åringen Stevie (Sunny Suljic) viser oss både sitt og hans 18 år gamle storebrors (Lucas Hedges) rom, som begge er fylt av Nintendo, Ninja Turtles, Wu-Tang og discmans. Utenfor er Los Angeles, tilsynelatende alltid badende i strålende sol, eller pakket lunt inn i solnedgang. Det må være […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.