Under laget av sentimental nostalgi er «Mid90s» en god film

Skepsisen oppstår allerede i møtet med tittelen av filmen. Den forteller oss at det historiske dramaet med kirurgisk presisjon skal rette seg mot en spesifikk målgruppe, som med herjende hormoner opplevde gitte tiår aller sterkest. Den gjør ikke det minste forsøk på å legge skjul på det. Mid90s åpner derfor akkurat som forventet. 13-åringen Stevie (Sunny Suljic) viser oss både sitt og hans 18 år gamle storebrors (Lucas Hedges) rom, som begge er fylt av Nintendo, Ninja Turtles, Wu-Tang og discmans. Utenfor er Los Angeles, tilsynelatende alltid badende i strålende sol, eller pakket lunt inn i solnedgang. Det må være […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X