dj jan mayen, hmd, hjemme med dama, jan-fredrik

Kassettlabelet HMD arrangerer festival og slipper EP: – Alt klaffet

Idet Oslos vegetasjon akkurat har rukket å transformeres fra knusktørr brun til kjekk og grønn, inviterer kassettforlaget for elektronisk musikk, HMD (Hjemme Med Dama), til den nå årlige, og noe danskklingende, minifestivalen HMD Weekend. I samme forbindelse utgis selskapets aller første EP, HMD001, med spor fra norske artister som Sverre Brand, Wasserfall og Waage og Sagitarii Acid, og finnene i TDJ. Vi tok en prat med HMDs manager og festivalsjef, Jan-Fredrik Bjerk (DJ Jan Mayen) om hva man kan vente seg av helgen. – På fredag er det in-store-vors på Filter Musikk fra kl. 1700. Senere på kvelden spiller Kassem Mosse og Uteklubb på Villa. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.