dj jan mayen, hmd, hjemme med dama, jan-fredrik

Kassettlabelet HMD arrangerer festival og slipper EP: – Alt klaffet

Idet Oslos vegetasjon akkurat har rukket å transformeres fra knusktørr brun til kjekk og grønn, inviterer kassettforlaget for elektronisk musikk, HMD (Hjemme Med Dama), til den nå årlige, og noe danskklingende, minifestivalen HMD Weekend. I samme forbindelse utgis selskapets aller første EP, HMD001, med spor fra norske artister som Sverre Brand, Wasserfall og Waage og Sagitarii Acid, og finnene i TDJ. Vi tok en prat med HMDs manager og festivalsjef, Jan-Fredrik Bjerk (DJ Jan Mayen) om hva man kan vente seg av helgen. – På fredag er det in-store-vors på Filter Musikk fra kl. 1700. Senere på kvelden spiller Kassem Mosse og Uteklubb på Villa. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X