Er vi i ferd med å slutte å være mennesker?

FOR INNTIL DRØYE hundre år siden levde vandreduene i Nord-Amerika, og det var milliarder av dem. De var litt mindre enn vanlige byduer, og bevegde seg rundt i flokker så enorme at de kunne formørke himmelen i dagevis. Hele skoger ble ødelagt av reirene deres, og den konstante jakten på mat ødela hele avlinger med korn og mais. Så menneskene begynte å jakte på dem. De var sosiale dyr, og jegerne hadde en egen måte å utnytte vandreduenes særegne empati: Noen få duer ble fanget som lokkedyr, og festet til pinner med øynene sydd igjen. Da de desperate fuglene flakset i […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X