Topp 16 hotteste takes fra norske kommentarfelt om Mueller-rapporten

I helgen kom endelig den lenge etterlengtede Mueller-rapporten, som undersøker om Donald Trump har gjort noe ulovlig i forbindelse med at han ble valgt til president. Men i første omgang er det bare det amerikanske justisdepartementet som får full tilgang på alt materialet. Justisminister William Barr oppsummerte søndag kveld rapporten i et kort brev til Kongressen, og konkluderte med at det ikke var nok bevis for å påstå at Trump eller hans medarbeidere har samarbeidet med Russland. Mueller lister også opp grunner for og imot at Trump har motarbeidet rettsystemet, men lar det være opp til justisminister Barr om det […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.