Topp 16 hotteste takes fra norske kommentarfelt om Mueller-rapporten

I helgen kom endelig den lenge etterlengtede Mueller-rapporten, som undersøker om Donald Trump har gjort noe ulovlig i forbindelse med at han ble valgt til president. Men i første omgang er det bare det amerikanske justisdepartementet som får full tilgang på alt materialet. Justisminister William Barr oppsummerte søndag kveld rapporten i et kort brev til Kongressen, og konkluderte med at det ikke var nok bevis for å påstå at Trump eller hans medarbeidere har samarbeidet med Russland.

Mueller lister også opp grunner for og imot at Trump har motarbeidet rettsystemet, men lar det være opp til justisminister Barr om det skal tas ut tiltalte. Spesialetterforskeren konkluderer på følgende vis: «Selv om denne rapporten ikke konkluderer med at presidenten har begått en kriminell handling, frifinner den ham heller ikke». 

Les også: Trine Skei Grande: – Jeg skjønner at det å røyke weed hadde gjort meg bedre kvalifisert som Venstre-leder

Flere av Trumps medarbeidere er likevel dømt eller tiltalt for en rekke forhold som følge av arbeidet med rapporten, og flere etterforskninger er underveis.

Demokratene har allerede varslet at oppsummeringen ikke er god nok, og krever nå tilgang på hele rapporten.

Det har vært mange hotte takes etter helgen, men de hotteste taksene om amerikansk politikk finner man som kjent i norske kommentarfelt. Her er de beste. 

Det er lett å glemme det mest vesentlige i denne saken, nemlig at Donald Trump har tatt imot Jesus som sin frelser og at Bush slukket lyset klokken 2200!

Ja, det er kanskje noe i dette?

Hvem sier at høyresiden ikke har humor??

Kaller han bare Donald tRUmp, jeg! ;) Trump er jo nesten Rumpe! :)

Hm?

Hva?

Ja, det kan hende! :)

Ja, kanskje på tide å ta de som virkelig fortjener det, nemlig alle klimaforskere i hele verden?

:) :D

Der ble du eid, Tommy!

Greit med noen spørsmålstegn, bare det ikke blir for mange!

Ja!

Enig…

Eid, Roy Egil! ;D

Øøh, litt vel random, eller?? :P Går du på syre eller??

:/

Les også: Topp 29 selvsagte ledere fra Aftenposten

X