Herreli, så mye ny og bra musikk! Her har du den:

Hver uke legger N&Ds musikkredaksjon til ti nye og primært norske låter i vår Best Akkurat Nå-liste på Spotify. Trykk på det lille kalendertegnet (desktop!) eller den lille trappa heeeelt øverst om du er på mobil, så kan du sortere det sånn at du får opp det vi har lagt inn sist først. https://open.spotify.com/user/nd.no/playlist/2afw8eDbyJdkp1I5zAogZF?si=WONWClg7QFGAyTdT0hjDwA Tobi Duchampe - Amy's Ecstacy https://open.spotify.com/track/5O0CtZbBOubmH4q1NLUPJ3?si=BsdFsvV7QSyPLxz105xaLw Hva ER egentlig dette?? Elektropunk-kometen Tobi Duchampe har endelig sluppet album, og det er både ekstremt rart og ekstremt bra. Om du har vært så heldig at du har fått med deg en av live-opptredene hans føles kanskje dette albumet som en […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X