Guide: Sånn er du ufordragelig nordmann i utlandet på en miljøvennlig måte

Vi trenger ikke å oppføre oss bra mot utlendinger bare fordi vi må slutte å fly.

b
a

Å fly til utlandet, hvor nisselua ikke sitter like tett over øynene, er en viktig del av det å være norsk. Ikke bare kommer vi oss unna janteloven, vi kan også fortelle mennesker over hele verden hvor mye det koster for en øl i Norge.

Og dette har selvsagt kostet. Ikke økonomisk, fordi flybillettene er artstruende billig. Det som har kostet er alle de reisende som skal finne seg selv i Thailand og Bali, fordi det har gitt oss et ekte eksistensielt problem, nemlig global oppvarming.

Ifølge Cicero Senter for klimaforskning, slipper du ut 1.700 kilo CO2-ekvivalenter om du flyr til smilets land, Thailand.

ÈN vei. Skulle du sluppet ut like mye ved å kjøre tog, måtte du kjørt i 72. 300 km, noe som tilsvarer en tur til Kenya eller Kina om du trekker en luftlinje fra Oslo. Flere miljøvernaktivister tar nå til orde, og skulker skolen, for at vi skal redusere antall flyreiser, og i beste fall: slutte helt å fly.

Les også: GUIDE: Rus deg miljøvennlig

Enkelte land kan man jo sykle, ta tog eller kjøre el-bil til, men mange steder vil være fullstendig utenfor rekkevidde uten flymaskiner – men siden samfunnet vårt er tuftet på selvrealisering og egoisme, så er det selvfølgelig vanskelig å slå seg hundre prosent til ro med at enkelte steder kun kan eksistere som en fjern, tropisk drøm.

For å gjøre det hele litt mer svelgbart, har vi laget en guide til hvordan man kan oppføre seg som nordmann i utlandet, uten fly.

Verve seg til IS

For det første: Reisen til Kalifatet er ikke spesielt miljøvennlig. Du må FLY til Tyrkia før du smugles inn i Syria med BENSINDREVNE biler.  For det andre: Når du først er i Kalifatet kjører du rundt i Toyota pickups som både forurenser og bruker masse bensin. Mye unødvendig bilkjøring blir det også, du skal jo tross alt kjøre mye i parader, flykte fra luftangrep, kurdere, Assad, Irakiske militser, amerikanere og europeere mens de dreper deg.

Hvem hadde trodd at 50 tusen deprimerte og arbeidsledige psykopater uten militær trening ikke kunne vinne en krig mot en verdensomspennende koalisjon av historiens mest avanserte militære styrker??

Som om ikke det var nok finansieres IS i stor grad av pumping og salg av olje. Skal IS tiltrekke seg rekrutter fra millennial-generasjonen må de kanskje inkludere det grønne skiftet i partiprogrammet sitt. Klarer IS å utnytte alle solenergien de har tilgang i ørkenen bør vi begynne å bli bekymret på ekte.

Om du absolutt skal bli med i en ekstrem organisasjon, få deg jobb i barnevernet eller Resett.

Ex. phil på Bali

Er du en av de som bare MÅ være i en tropisk jungel for å bli motivert nok til å studere og lære? Da skjønner vi at det blir vanskelig om du ikke kan dra til Bali, men kanskje ikke utdanning er noe for deg uansett? =)

Les også: Gode nyheter: Joshua French er på Instagram!

Drepe noen i Kongo

Det er bare å innse det med en gang: Norge har blitt en feminasjon, derfor må du dessverre til utlandet om du skal drepe sjåfører. Skal du ha foredrag og tjene penger på drapet må du selvsagt tilbake igjen til dritt-Norge. Typisk!

Thailand

Ah, Thailand! Smilets land hvor ting er billigere, og kvinnene vennligere enn i kalde Norge. Det er vanskelig å erstatte Thailand, men her er noen forslag:  Sett på Thailand background noise 10 hour på YouTube, skru på varmelampa, fyll en bøtte full av sprit og finn deg en Skype-venn fra sørøst-Asia du kan klage på gebrokkent engelsk til om alt som er galt med Norge. Da skal du se at din stue også blir et slags smilets land, for nå har du spart både penger og miljøet, og da er det lov å smile litt! =)

I tillegg slipper du å støtte den undertrykkende sexindustrien i landet. Ikke at du hadde benyttet deg av den, uansett! Det er jo ikke derfor du drar til Thailand! =)

For ekstra effekt kan du sette på Sushi og Kobes «Japan» og synge «Thailand» over ordet «Japan». Det er ikke bare miljøvennlig men også veldig gøy!

Thailand, Thailand, flyttet til Thailand, Sushi og Kobe har flyttet til Thailand!

Les også: VIDEOPREMIERE: Sushi x Kobe feat. en kasse med kjøttrester

Tinderferie i Australia

En viktig del av oppveksten til mange norske jenter er å ha sex med surfere i Australia. Det blir dessverre vanskelig å få til da Australia befinner seg GODT innafor miljøets no go-zone. MEN! Det finnes over 100.000 australiere i Europa, derfor bør det være rimelig lett å finne en sjarmerende man fra down under til å gå down on i ditt nærområde. Crikey!

NATO-oppdrag

For å ikke bli drept av Russere må vi i NATO  innimellom hjelpe USA med å drepe fattige. De fleste fattige er ikke i tog-avstand fra Norge, men i land som Afrika og i Midtøsten. Out of area operations som krigen i Afghanistan eller bombingen av Libya krever mye reise med fly og biler, og er rett og slett ikke miljøvennlig. Vi må bombe og drepe folk nærmere oss, aller helst mens vi går til fots (og drepingen bør skje med hendene eller i verste fall med biologisk nedbrytbare våpen).

De klareste kandidatene for slike kriger er Sverige, Finland og Russland, alle land utenfor NATO det er mulig å nå etter en kort, miljøvennlig mars. Hever vi Helge Ingstad og gjør den miljøvennlig kan vi også dra til Island og drepe de som er der. De dumme islendingene er ikke med i NATO og har knapt en hær.

Det er kanskje på tide å ta tilbake det som faktisk er vårt, uansett?

Les også: Topp 9 ting Norge kan gjøre for å forsvare seg mot Russland uten NATO

Terrorangrep med kjøretøy

Et nytt 9/11 er det bare å glemme. Er du klar over hvor mye det skader atmosfæren med brennende flybensin som smelter stål?? Nedgangen i antall flygninger etter 9/11 som følge av stengt luftrom og redde passasjerer var riktignok bra for miljøet en liten stund, men nå flyr vi som aldri før.

MÅ du utføre terror med et kjøretøy, bruk elbil! De aller fleste store byer i vesten er, i motsetning til byer, kontrollert av ekstreme islamister, godt rustet for fremtiden og har gode muligheter for lading av elbil. På grunn av gode sykkelveier er det også mange soft targets.

Guttetur til New York

Fly over «dammen» til New York? Foggetaboutit! For dårlig for miljøet. Og hvorfor skal du til New York når New York kan komme til deg? Årets Gullmegler i 2014, 2015 og 2017 (Hva skjedde i 2016??) Tommy Friestad, solgte nemlig en leilighet på Tøyen som var «New York-inspirert» og hadde en «New York-atmosfære».  Mange meglere fulgte etter, og etter hvert dukket det opp flere leiligheter i Oslo som alle var New York-inspirerte.

Følge norsk idrett i utlandet

Norske idrettsutøvere konkurrerer mot idrettsutøvere fra hele verden. Skal man støtte våre beste menn når de drar ut i strid igjen, må man dermed regne med å fly mye. Det går ikke lenger.

I stedet bør du utvikle en sykelig interesse i en idrett hvor bare Norge bryr seg om å gjøre det bra, gjerne idretter som stort sett bare gjennomføres i kalde europeiske land, som skiskyting, langrenn eller hopp. Global oppvarming vil dessuten føre til at det stadig blir vanskeligere å finne snø å konkurrere på, og du vil derfor snart slippe å følge med på sport i det hele tatt. Da sparer du kloden fordi du ikke lenger drar på miljø-uvennlige turer til utlandet for å ringe med kubjeller! (Vi må også drepe kuene, forresten. De slipper ut for mye metangass og kjøttindustrien er ikke bare miljøuvennlig, men også dypt uetisk)

Les også: Stopp pressen, Tore Tvedt søker kjæreste på Vigrid.net!