Forskning viser at … DENNE musikken er Best Akkurat Nå

Hver uke legger N&Ds musikkredaksjon til ti nye og primært norske låter i vår Best Akkurat Nå-liste på Spotify. Trykk på det lille kalendertegnet (desktop!) eller den lille trappa heeeelt øverst om du er på mobil, så kan du sortere det sånn at du får opp det vi har lagt inn sist først. https://open.spotify.com/user/nd.no/playlist/2afw8eDbyJdkp1I5zAogZF?si=-K3M3E9hQeOAURn7zwIWtg Didzi - Med Gutta  Didzi fra Ålesund er en fersking på den norske hiphopscenenen, men med dobbelsingelen Ekkje Leik/Med Gutta viser han at han absolutt ikke er en lettvekter. Før lagde han musikk på engelsk, men han slo om i januar med singelen «Dum Stil». Klokt valg! […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X