De beste, morsomste og mest uforståelige muslimske memene

Religion har i likhet med flere andre eldre sosiale institusjoner tatt steget inn i den digitale mediehverdagen. Som en konsekvens av dette finnes det mange memekontoer på Insta som lager memes spesielt rettet mot unge religiøse. I det siste har det dukket opp spesielt mange muslimske memes i feeden vår. Noen er morsomme, andre er rare og noen er helt uforståelige, spesielt for ikke-muslimer. Les også: Anmeldelse: Kan Korankuben konvertere millennials til Islam? Selv om vi kanskje ikke tar alle referansene, er det mye bra innhold her. Vi har samlet sammen de morsomste, rareste og mest uforståelige memene om Islam […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X