De beste, morsomste og mest uforståelige muslimske memene

Religion har i likhet med flere andre eldre sosiale institusjoner tatt steget inn i den digitale mediehverdagen. Som en konsekvens av dette finnes det mange memekontoer på Insta som lager memes spesielt rettet mot unge religiøse. I det siste har det dukket opp spesielt mange muslimske memes i feeden vår. Noen er morsomme, andre er rare og noen er helt uforståelige, spesielt for ikke-muslimer. Les også: Anmeldelse: Kan Korankuben konvertere millennials til Islam? Selv om vi kanskje ikke tar alle referansene, er det mye bra innhold her. Vi har samlet sammen de morsomste, rareste og mest uforståelige memene om Islam […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.