Venstreradikal redaktør kåret til Årets Stemme av drittavisen NATT&DAG

En av de gjeveste Osloprisene er Årets stemme, og den gikk i år til Harald Klungtveit og Filter nyheter. Eller som Resett.no så poetisk oppsummerte det: «Venstreradikal redaktør kåret til Årets Stemme av drittavisen NATT&DAG». Begrunnelsen for nominasjonen, en liste over alle vinnerene og bilder fra utdelingen på Ingensteds, kan du se her. Det var en ydmyk redaktør som møtte oss da vi kom luntende med spørsmålene våre samme dag som avisa gikk i trykken:  – Kred for å være bakfulle frem til nå. Vi er fremdeles bakfulle, men nå har vi ikke noe valg. Gratulerer med pris. Var den […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X