DEBATT: Vil vi klare å slutte å straffe?

Det finnes en norsk ruskultur, enten vi vil eller ikke. Den inneholder ikke bare alkohol og tobakk, heller. Markedet for rusmidler i Norge er svært likt andre europeiske land, men kulturen, nærmere bestemt måten rusmidler håndteres, forstås og brukes, har unike særtrekk. Norsk fellesskapskultur har en rekke positive sider. Et eksempel alle nordmenn kan være stolte av er velferdssystemet, et prosjekt som er både kostbart, vellykket og politisk stabilt. Tanken om fellesskapets behov er en levende forestilling for norske borgere. Det skaper goder – så vel som utfordringer. Nina Witoszek skriver stadig om disse problemstillingene, og det på mesterlig vis. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.