DEBATT: Vil vi klare å slutte å straffe?

Det finnes en norsk ruskultur, enten vi vil eller ikke. Den inneholder ikke bare alkohol og tobakk, heller. Markedet for rusmidler i Norge er svært likt andre europeiske land, men kulturen, nærmere bestemt måten rusmidler håndteres, forstås og brukes, har unike særtrekk. Norsk fellesskapskultur har en rekke positive sider. Et eksempel alle nordmenn kan være stolte av er velferdssystemet, et prosjekt som er både kostbart, vellykket og politisk stabilt. Tanken om fellesskapets behov er en levende forestilling for norske borgere. Det skaper goder – så vel som utfordringer. Nina Witoszek skriver stadig om disse problemstillingene, og det på mesterlig vis. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X