Topp 16 selvsagte og rare ledere fra VG og Dagbladet

Vi ble ganske skuffet da vi tok en titt på de mest selvsagte lederne til Aftenposten. Det MÅ jo være mulig å skrive bedre ledere? Kanskje Aftenpostenes tabloide naboer VG og Dagbladet er flinkere? Les også: Topp 29 selvsagte ledere fra Aftenposten Tja. Lederne er riktig nok ikke like mange selvsagte overskrifter, men om dette er ståa til norske avisledere for tiden er det kanskje på tide å opprette lederskribentlinje på Westerdals. La oss starte med VG. Bare fordi de har færre selvsagte ledere enn Aftenposten betyr det ikke at de ikke har noen perler: Klokt! Jo, men vet du hva, det […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X