Selv når pikken er slapp holder Michel Houellebecq humøret oppe

Michel Houellebecq fanger ofte tidsånden og stiller samfunnsdiagnoser vi kan kjenne oss igjen i. Han overdriver og karikerer, blåser opp og provoserer. Men en ting er sikkert: Det er jævlig morsomt. I hans syvende roman, Serotonin, møter vi Florent-Claude Labrouste – nok et fortapt menneske. Den 46-årige apatiske landbruksingeniøren er i ferd med å gå til grunne, akkurat som det dekadente samfunnet rundt ham. Bivirkningene av antidepressiva – som han er blitt avhengig av – gjør at selv pikken hans, som han tilsynelatende har hatt så mye glede av før, bestemmer seg for å «avslutte tjenesteforholdet». Han tilbringer sine dager […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X