Hva gjør folk som sitter alene med dataen sin på kafé?

På kafé er det alltid noen som sitter der helt alene, bøyd over datamaskinskjermene sine og skriver. Men hvem er de? Young professionals som trenger et sted å være når de lager content til delings-økonomien? Arbeidsledige? Ansatte på kaféen? Hologrammer? Og hva gjør de på datamaskinene sine? Skriver bok? Manus? Svarer på mail? Sjekker Facebook?   Vi tok en tur ut og spurte om både dét og når de gråt sist. Les også: –Ølbriller! Digge damer! Kjøre på! Emilie (27), Kulturhuset Hva skriver du på? – Akkurat nå skriver jeg dagbok. Om noe spesielt? – En telefonsamtale jeg hadde i […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X