GUIDE: Rus deg miljøvennlig

Rus er digg. Noe som derimot ikke er digg er global oppvarming, klimaendringer og miljøødeleggelser. Men kan man egentlig både kutte klimautslipp og fordreie sanseinntrykk? For å redde kloden har vi mildt sagt en del arbeid foran oss. Vi nordmenn slipper i gjennomsnitt ut 8,4 tonn CO2 i året. Svenskene begrenser seg til 4,5 tonn, noe som faktisk er litt under verdensgjennomsnittet. Men for å nå FNs togradersmål må gjennomsnittlig utslipp per innbygger i verden ned til ... 1,1 tonn CO2 i året. Altså må vi smøre én måneds utslipp tynt utover et helt år. Fuck! Til og med hvis […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X