Flere reagerer på at krigsforbryters advokat inviteres til dokumentarfilmfestivalen HUMAN

Dokumentarfilmfestivalen HUMAN, som har fokus på menneskerettigheter og internasjonale problemer, arrangeres i Oslo fra 25. februar til 3. mars. En av filmene som skal vises er The Trial of Rato Mladic, som, slik navnet kanskje røper, handler om rettssaken mot den serbiske krigsforbryteren Ratko Mladic. Etter visningen av dokumentarfilmen 27. februar arrangerer festivalen en paneldebatt hvor Ratko Mladics advokat, Branko Lukic, deltar. På Facebook-eventet er det flere som reagerer på invitasjonen. En av dem er norsk-bosniske Sabina Bjelobrkovic. Hennes far satt ni måneder i en konsentrasjonsleir under krigen på 90-tallet. – Det er så utrolig skummelt at de vil tillate noe sånt. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.