Vinn billetter til Actress på The Villa i kveld!

The Villa viste før jul at de fortsatt er blant de beste når det kommer til bookings. Heldigvis! Denne fredagen er intet unntak i rekken av kvelder med bra program: Actress, Susy Summer (tidligere SASSY 009) og Jonas Wiik. Og DU kan vinne billetter! Gi oss et «HALLO» i kommentarfeltet nederst i saken eller på Facebook for å være med i trekningen om billetter. God helg! Actress Britiske Actress har lenge vært en kjent figur for folk som er interessert i den mer psykedeliske delen av klubbmusikk. Settene hans kan være uforutsigbare for det utrente øre, da den røde tråden […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X