Store youtubere beskyldes for å reklamere for gambling rettet mot barn

En av fjorårets mest omtalte youtubere, Jake Paul, har de siste månedene opplevd et stadig synkende seertall. Etter den mye latterliggjorte monsterhiten «It's Everyday Bro» fra 2017 snittet videoene på mange millioner, ofte titalls millioner, views per video. Den siste måneden har han for første gang på lenge sluppet et par videoer som ikke har kommet seg over én million-kneika. Og som vi har lært av fyren i Facebook-gruppa «Politisk Ungdom» med Anonymous-profilbilde, må man i et kapitalistisk samfunn ha vekst. Desperate SoMe-tider krever desperate SoMe-tiltak? Ikke at Jake Paul ikke oppførte seg rart med flere hundre millioner views heller, men en […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.