Søndag Summarum: Dagfinn Nordbø og arbeiderklasseforakt, kidnapping og sjokkutspill fra prinsen i KrF

I hver krik og krok gror journalistiske utvekster, de strekker seg opp mot mediehimmelens glasstak, og det er som om de sier «hei, her er vi!». Denne uka er intet unntak, og vi har sett alt fra potensielt massivt destabiliserende trusler mot riket, skråblikk fra kulturgubber og at Norges fremste leverandør av egg glimter til og gir oss en solid leveranse ... idioti :) For et år dette kan bli, dere. Her er ukas viktigste og riktigste saker. UKAS FRELSER KrF er tilbake i regjering. Det var på tide. Endelig skal vi få noe konkret igjen for alle timene vi brukte […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X