Søndag Summarum: Dagfinn Nordbø og arbeiderklasseforakt, kidnapping og sjokkutspill fra prinsen i KrF

I hver krik og krok gror journalistiske utvekster, de strekker seg opp mot mediehimmelens glasstak, og det er som om de sier «hei, her er vi!». Denne uka er intet unntak, og vi har sett alt fra potensielt massivt destabiliserende trusler mot riket, skråblikk fra kulturgubber og at Norges fremste leverandør av egg glimter til og gir oss en solid leveranse ... idioti :) For et år dette kan bli, dere. Her er ukas viktigste og riktigste saker. UKAS FRELSER KrF er tilbake i regjering. Det var på tide. Endelig skal vi få noe konkret igjen for alle timene vi brukte […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.