Alle er jævlige i debutboka til «Cat Person»-forfatteren

Det var i desember 2017 at Kristen Roupenian dukket opp fra intet, med novellen «Cat Person» som ble publisert i The New Yorker og gikk viralt. På bare tre uker ble den The New Yorkers nest best leste sak i 2017. Det var den tiden da behovet for #metoo-bekjennelser var umettelig, og plutselig kom en novelle, en litterær fiksjon, som ikke avdekket utstrakt maktmisbruk eller grusomme overgrep, men som rettet blikket mot noe enda flere kunne kjenne seg igjen i: en mislykket date og dårlig sex. Margot, en 20 år gammel student, innleder et forhold til den noe eldre Ted. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X