Her kan du stemme på ALLE til Osloprisen 2018

FOR et år 2018 har vært! Vi har sett på film, lyttet til musikk, drukket alkohol, lest bøker, vært på konsert, spist mat... Hvis det bare hadde fantes en måte å oppsummere alt på, samtidig som vi belønner det beste som har skjedd! Hmm. Men det gjør det jo! 26. januar er det duket for Osloprisen 2018 på Ingensteds. Prisutdelingen etterfølges, som alltid, av Årets beste fest, der nettopp DU kan komme og feire sammen med alle de nominerte. Facebook-event vil bli gjort tilgjengelig så snart vi har samlet krefter til å lage et, der vil vi annonsere underholdningsinnslag fortløpende. Hvem […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X