Kanskje Henrik Thodesen bør bli taxisjåfør på ekte?

I begynnelsen av tredje episode i den nye humorserien Henrik Uber Alles sitter Thodesen og komikerkollega Jonas Kinge Bergland i en bil. Thodesen styrer rattet mens Bergland skryter av den tettpakkede timeplanen sin. Thodesen viser et par oppgitte ansiktsuttrykk til kamera før han sier: «Se her ‘a! De graver jo overalt nå!». Bergland snur seg irritert mot Thodesen, «Assa hva er det du sier for no’, det der er ikke BRA NOK samtaleemne!» Det er første gang serien viser noe som kan minne om selvinnsikt. For ingenting ved serien Henrik Uber Alles er «bra nok».  Konseptet er: Henrik Thodesen spiller seg […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X