– Folk lo litt bak ryggen min, men jeg ble vant til det

Lyst til å dra på fest? Da har vi gode nyheter. Klubb Verdensstjerne er et blodferskt klubbkonsept med fokus på hiphop. Lørdag 12. januar inviterer de til sin aller første klubbkveld på Skippergata i Oslo. Og DU kan vinne billetter! Alt du trenger å gjøre er å tagge en venn du kunne tenke deg å ha med i nærmeste kommentarfelt. Vinneren trekkes fredag. ID: 20. Kvelden headlines av ingen ringere enn Holmlia- og Youtube-legenden Phu «Phudinho» Quang Nguyen, alias Lil' Goldfish, 60 millions, «han tar litt innlegg»-fyren og nå: Juntao. Før og etter spiller den mystiske Heli Hassan (hint: han […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X